See this site in your language:

Katemtuan

Mangga deleng syarat lan syarat panggunaan kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake situs web, kalebu, tanpa watesan, situs web ing ngisor iki:

www.xvideosdownloader.net

Dokumen iki nyatakake syarat-syarat lan syarat ("Katentuan") sing xvideosdownloader.net ("kita" utawa "kita") bakal menehi layanan kanggo sampeyan ing situs web, kalebu, tanpa watesan, situs web sing kasebut ing ndhuwur (kanthi kolektif, ing "Situs Web"). Katemtuan kasebut minangka perjanjian kontrak antara sampeyan lan aku. Kanthi ngunjungi, ngakses, nggunakake, lan/utawa gabung (bebarengan "nggunakake") situs web, sampeyan nuduhake pangerten lan ditampa saka Sarat kasebut. Kaya sing digunakake ing dokumen iki, istilah "sampeyan" utawa "sampeyan" nuduhake sampeyan, entitas apa sing sampeyan wakili, wakil utawa penggantine, panampa lan afiliasi, lan piranti utawa piranti. Yen sampeyan ora setuju bakal kaiket karo Katentuan kasebut, navigasi saka situs web lan mandheg nggunakake.

1. Kelayakan

  • Sampeyan kudu paling sethithik wolulas (18) taun kanggo nggunakake situs web, kajaba yen umur mayoritas yurisdiksi sampeyan luwih saka wolulas (18) taun, mula sampeyan kudu paling ora umur mayoritas ing umur sampeyan ukum. Panganggone situs web ora dileksanakake manawa dilarang undang-undang.
  • Timbangan kanggo ditampa saka Katentuan kasebut yaiku yen sampeyan menehi sampeyan Gunakake kanggo nggunakake Situs web miturut bagean 2 ing kene. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa pertimbangan iki cukup lan sampeyan wis nimbang.

2. Grant Panggunaan

  • Kita menehi sampeyan hak sing ora eksklusif, ora bisa ditrapake lan winates kanggo ngakses, nampilake non-umum, lan nggunakake Situs Web, kalebu kabeh konten sing kasedhiya ("Konten") (tundhuk karo Watesan situs web) ing komputer sampeyan utawa piranti mobile selaras karo Katentuan kasebut. Sampeyan mung bisa ngakses lan nggunakake Situs Web kanggo panggunaan pribadi lan non-komersial.
  • Geran iki bisa ditrapake dening kita kanthi sengaja lan miturut sawijine kawicaksanan, kanthi utawa tanpa notifikasi sadurunge. Sasampunipun mungkasi, kita bisa, nanging ora wajib: (i) mbusak utawa mateni akun, (ii) mblokir e-mail lan/utawa alamat IP sampeyan utawa mungkasi panggunaan lan kemampuan kanggo nggunakake Situs Web, lan/utawa (iii) mbusak lan/utawa mbusak sembarang Kiriman pangguna (ditetepake ing ngisor iki). Sampeyan setuju ora nggunakake utawa nyoba nggunakake situs web sawise mungkasi. Sak rampunge, hak sampeyan nggunakake situs web bakal mungkasi, nanging kabeh bagean saka Ketentuan iki bakal urip. Sampeyan ngakoni manawa kita ora tanggung jawab marang sampeyan utawa pihak katelu kanggo mungkasi ijin panggunaan sampeyan.

3. Properti intelektual

  • Konten ing situs web, ora kalebu Kiriman Panganggo lan Konten Partai Katelu (ditetepake ing ngisor iki), nanging kalebu teks liyane, gambar grafis, foto, musik, video, piranti lunak, skrip lan merek dagang, tandha layanan lan logo sing ana ing njerone (kolektif "Bahan Proprietary";), diduweni lan/utawa dilisensi kanggo kita. Kabeh Bahan Proprietary tundhuk hak cipta, merek dagang lan/utawa hak liyane miturut hukum ukum sing ditrapake, kalebu hukum domestik, hukum manca, lan konvensi internasional. Kita kasedhiya kabeh hak-hak kanggo Bahan Proprietary kita.
  • Kajaba sing ditrapake kanthi jelas, sampeyan ora setuju nyalin, ngowahi, nerbitake, ngirim, nyebarake, melu transfer utawa adol, nggawe karya turunan, utawa kanthi cara liya, nggunakake utawa ora ana konten liyane.

4. Panganggo Panganggo

  • Sampeyan tanggung jawab kabeh lan kabeh materi sing sampeyan upload, ngirim, ngirim, nggawe, ngowahi utawa digunakake kanthi nggunakake situs web, kalebu file swara sing digawe, ngowahi, ngirim utawa download liwat situs web (kanthi, "Kiriman Panganggo"). Kiriman pangguna ora mesthi ditarik. Sampeyan ngakoni manawa ana pambocoran informasi pribadhi ing Kiriman Panganggo bisa nggawe sampeyan bisa dingerteni kanthi pribadi lan manawa kita ora njamin kerahasiaan babagan Kiriman Panganggo.
  • Sampeyan bakal dadi tanggung jawab mung kanggo pangguna lan kabeh Kiriman pangguna sampeyan dhewe lan apa wae akibat saka upload, ngirim, modifikasi, ngirim, nggawe utawa digunakake Kiriman pangguna. Kanggo Kiriman pangguna sampeyan, sampeyan negesake, makili lan njamin yen:
    • Sampeyan duwe utawa duwe lisensi, idin, hak utawa idin sing dibutuhake kanggo nggunakake lan menehi wewenang kanggo nggunakake kabeh merek dagang, hak cipta, rahasia perdagangan utawa hak properti liyane lan kanggo Kirim pangguna kanggo kabeh lan nggunakake kabeh sing dianggep konten situs web lan Sarat;
    • Sampeyan ora bakal ngirim, utawa ngidini wong liya ngirim, materi sing nggambarake tumindak seksual; lan
    • Sampeyan wis nulis idin, ngeculake, lan/utawa ijin saka saben wong sing bisa dingerteni ing Kirimane Panganggo kanggo nggunakake jeneng lan/utawa padha karo saben wong sing bisa dingerteni supaya bisa nggawe pangguna Kiriman kanggo sembarang lan kabeh panggunaan sing dianggep Situs Web lan Ketentuan Iki.
  • Sampeyan luwih setuju manawa sampeyan ora bakal ngunggah, ngirim, nggawe, ngirim, ngowahi utawa digunakake nggawe materi sing kasedhiya:
    • Apa hak cipta, dilindhungi undhang-undhang rahasia utawa merek dagang, utawa tundhuk hak pihak katelu, kalebu privasi lan publisitas, kajaba sampeyan pemilik hak kasebut utawa duwe idin nyata saka pihak sing duwe hak kanggo ngirim materi kasebut lan menehi kita kabeh hak lisensi sing diwenehake ing kene;
    • Apa cidra, cabul, ora ilegal, ora sah, ora sopan, apus-apus, mbebayani, mbebayani, ngganggu, nyerang, ngancam, invasi privasi utawa publisitas, sengit, pelanggaran, tumindak rasional, lan ora sopan.;
    • Nuduhake kegiatan sing ilegal, promosi utawa nggambarake gawe piala utawa cedera tumrap klompok utawa individu, utawa promosi utawa nggambarake tumindak kekejeman kanggo kewan;
    • Nggambarake wong utawa lembaga utawa umume salah tumrap sampeyan, kalebu nggawe identitas palsu;
    • Bakal dadi, nyengkuyung utawa menehi pandhuan kanggo pelanggaran pidana, nglanggar hak-hak pihak, utawa bakal nggawe tanggung jawab utawa nglanggar hukum lokal, negara, nasional utawa internasional; utawa
    • Apa iklan, promosi, "spam" utawa panguwasa sing ora resmi utawa ora sah.
  • Kita ora ngaku kepemilikan utawa kontrol babagan Kiriman Panganggo utawa Konten Partai Katelu. Sampeyan utawa lisensi pihak katelu, yen cocog, tetep kabeh hak cipta menyang Kiriman pangguna lan sampeyan tanggung jawab kanggo nglindhungi hak kasebut pas. Sampeyan ora bisa menehi kita sing nduwe hak bebas, non-eksklusif, bebas royalti, ora terus-terusan, ora dibatalake, lisensi sub-lisensi kanggo ngasilake, nindakake publik, nampilake umum, nyebarake, ngganti, modifikasi, nerbitake, nerjemahake, nggawe karya turunan saka lan nggunakake eksploitasi Panganggo kanggo maksud apa wae, kalebu tanpa watesan sing dianggep karo situs web lan Ketentuan kasebut. Sampeyan uga ora bisa uga nyingkirake lan nyebabake para penggunane supaya ana tuntutan lan tuntutan hak moral utawa atribusi babagan Panganggo Panganggo.
  • Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan duwe kabeh hak, kekuwatan lan panguwasa sing dibutuhake kanggo menehi hak sing diwenehake ing kene kanggo Kiriman Panganggo. Khusus, sampeyan makili lan njamin sampeyan duwe judhul menyang Kiriman Panganggo, manawa sampeyan duwe hak kanggo ngunggah, ngowahi, ngakses, ngirim, nggawe utawa digunakake Kiriman Panganggo ing Website, lan sing ngirim Pangiriman Panganggo ora bakal nglanggar hak pihak liyane utawa kewajiban kontrak karo pihak liya.
  • Sampeyan ngakoni manawa kita bisa milih kanthi bebas nerbitake, mbusak, utawa mblokir akses menyang Kiriman pangguna kanthi alesan apa wae, utawa ora ana sebab apa wae, kanthi utawa tanpa kabar.
  • Tanpa watesan watesan liyane indikasi, sampeyan setuju bakal mbela kita saka tuntutan, panjaluk, cocog utawa nerusake sing digawe utawa digawa marang pihak pihak pihak kanthi ngandhakake yen Kiriman pangguna utawa panggunaan situs web sing nglanggar Ketentuan kasebut nglanggar. nyalahi panggunaan hak properti intelektual saka pihak katelu utawa nglanggar undang-undang sing ditrapake lan sampeyan bakal mbayar rugi kanggo kabeh lan kabeh kerusakan marang kita lan biaya pengacara sing cocog lan biaya liyane sing ditindakake amarga ana tuntutan, panjaluk, tuntutan utawa nerusake.

5. Konten ing situs web

  • Sampeyan ngerti lan ngerti manawa, nalika nggunakake Situs Web, sampeyan bakal kapapar konten saka macem-macem sumber kalebu konten sing kasedhiya ing situs web dening pangguna, layanan, pesta lan partai kanthi otomatis utawa liya (kanthi kolektif, "Konten Partai Katelu".) lan manawa kita ora ngontrol lan ora tanggung jawab kanggo Konten Konten Partai Katelu. Sampeyan ngerti lan ngakoni manawa sampeyan bisa uga kapapar konten sing ora akurat, nyerang, ora sopan utawa ora disalahake utawa nyebabake cilaka sistem komputer lan, tanpa watesan watesan liyane tanggung jawab ing kene, sampeyan setuju supaya bisa ngilangi, lan yen sampeyan bakal ngilangi., hak asale utawa obat sing sah utawa khayal sampeyan bisa uga nglanggar kita.
  • Kita ora ngaku kepemilikan utawa ngontrol Konten Konten Partai Katelu. Pihak katelu nglindhungi kabeh hak menyang Konten Partai Katelu lan dheweke kudu nglindhungi hak kasebut pas.
  • Sampeyan ngerti lan ngakoni manawa kita ora duwe tanggung jawab kanggo ngawasi situs web kanggo konten utawa tumindak sing ora cocog. Yen ing wektu, kita milih, kanthi mutusake kanggo ngawasi konten kasebut, kita ora duwe tanggung jawab kanggo konten kaya ngono, ora duwe kewajiban kanggo ngowahi utawa mbusak konten kasebut (kalebu Kiriman Panganggo lan Konten Partai Katelu), lan ora nanggung tanggung jawab kanggo. tumindak wong liya ngirim konten kaya kasebut (kalebu Kiriman Panganggo lan Konten Pesta Katelu).
  • Tanpa watesan watesan ing ngisor iki babagan watesan tanggung jawab lan penafian jaminan, kabeh Konten (kalebu Kiriman Panganggo lan Konten Pesta Katelu) ing situs web diwenehake sampeyan "AS-IS" kanggo informasi lan panggunaan pribadi lan sampeyan ora bakal nggunakake, nyalin, nggawe ulang, nyebarake, ngirim, nyebarake, nampilake, adol, lisensi utawa digunakake kanggo tujuan liyane babagan Konten tanpa idin sadurunge menehi pamilik/lisensi konten.
  • Sampeyan ngakoni manawa kita bisa milih kanthi mutusake nerbitake, mbusak, utawa mblokir akses menyang konten apa wae, utawa ora ana sebab apa wae, kanthi utawa tanpa kabar.

6. Pangguna Pangguna

  • Sampeyan nggantosi lan menehi jaminan yen kabeh informasi lan konten sing diwenehake kanggo sampeyan akurat lan saiki lan sampeyan duwe kabeh hak, kekuwatan lan panguwasa sing perlu kanggo (i) setuju karo Katentuan kasebut, (ii) nyedhiyakake Kiriman Panganggo kanggo kita, lan (iii) nindakake tumindak sing dibutuhake kanggo sampeyan miturut Katentuan kasebut.
  • Iki kanthi jelas ngidini kita kanggo ngawasi, ngrekam lan log kegiatan apa wae ing situs web.
  • Minangka kahanan panggunaan situs web:
    • Sampeyan setuju ora nggunakake situs web kanggo maksud sing ora sah utawa kanthi cara sing dilarang dening Ketentuan kasebut;
    • Sampeyan setuju netepi kabeh undang-undang lan peraturan lokal, negara, nasional lan internasional;
    • Sampeyan setuju ora nggunakake situs web kanthi cara apa wae sing mbuwang kita kanthi tanggung jawab kriminal utawa sipil;
    • Sampeyan setuju manawa sampeyan tanggung jawab kabeh tumindak lan ngilangi sing kedadeyan amarga nggunakake Situs web;
    • Sampeyan setuju manawa kabeh Kiriman pangguna sampeyan lan sampeyan duwe hak lan panguwasa kanggo nyedhiyakake kita kanggo kita lan nggunakake situs web kasebut utawa liwat situs web;
    • Sampeyan setuju ora nggunakake cara otomatis, kalebu robot, crawler utawa alat pertambangan data, kanggo ndownload, ngawasi utawa nggunakake data utawa Konten saka situs web;
    • Sampeyan ora setuju supaya ora nindakake tindakan sing bakal nyebabake, utawa bisa milih, miturut sawijine kawicaksanan, beban sing ora bisa ditrapake utawa ora disengaja utawa gedhe tumrap prasarana teknologi kita utawa menehi tuntutan gedhe banget;
    • Sampeyan setuju ora "stalk" utawa digunakake ngganggu sapa wae ing utawa liwat situs web;
    • Sampeyan setuju ora bakal mekso header utawa digunakake manipulasi identitas kanggo nyamarake asal-usul informasi sing sampeyan ngirim;
    • Sampeyan ora setuju supaya ora mateni, ora ngganggu, utawa uga ngganggu fitur situs web sing gegandhengan karo keamanan utawa fitur sing nyegah utawa mbatesi panggunaan utawa nyalin konten utawa ngetrapake watesan babagan panggunaan situs web utawa konten;
    • Sampeyan setuju ora kanggo ngirim, menehi link, utawa digunakake kasedhiya ing situs web sing ngemot virus piranti lunak utawa kode komputer, file utawa program sing dirancang kanggo ngganggu, ngrusak, matesi utawa ngawasi fungsionalitas piranti lunak komputer utawa hardware utawa telekomunikasi peralatan;
    • Sampeyan ora setuju kanggo menehi lisensi, sublicense, adol, resell, transfer, nemtokake, distribusi utawa digunakake kanthi cara komersial utawa nggunakake situs web utawa konten kanggo pihak katelu;
    • Sampeyan setuju ora "pigura" utawa "pangilon" situs web; lan
    • Sampeyan setuju ora mbalikake insinyur bagean situs web.
  • Kita duwe hak kanggo njupuk tumindak sing cocog marang pangguna kanggo panggunaan sing ora sah saka Situs web, kalebu redress, pidana lan injunksi lan mungkasi panggunaan pangguna saka situs web. Sembarang nggunakake situs web lan sistem komputer sing ora diwajibake dening Katentuan kasebut yaiku nglanggar Katentuan kasebut lan uga undang-undang pidana lan sipil internasional lan manca negara.
  • Saliyane mandhegake garansi nggunakake situs web, nglanggar Perjanjian iki, kalebu ketentuan bagean iki 6, sampeyan bakal menehi ganti rugi sepuluh ewu dolar ($ 10,000) kanggo saben pelanggaran. Yen pelanggaran nyebabake tumindak hukum (manawa marang sampeyan utawa marang kita dening pihak liyane) utawa gawe piala fisik utawa emosional marang pihak liya, sampeyan bakal kena ganti rugi saka Setatus lan Sèket ewu Dolar ($ 150,000) kanggo saben pelanggaran.. Kita bisa uga, miturut pamrih, menehi tuntutan kerusakan utawa bagean kasebut menyang pihak katelu sing wis salah dilanggar tumindak sampeyan. Ketentuan kerusakan sing dibubarke iki dudu paukuman, nanging dadi upaya dening Partai supaya bisa ngerteni jumlah karusakan nyata sing bisa kedadeyan saka pelanggaran kasebut. Sampeyan ngakoni lan setuju yen jumlah kerusakan sing dibubarake iki minimal lan yen kerusakan nyata luwih akeh, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo jumlah sing luwih gedhe. Yen pengadilan yurisdiksi sing kompeten nemokake manawa kerusakan sing dibubarake ora bisa dilalekake, mula kerusakan sing dibubarake bakal dirudhuhake mung kanthi jumlah sing dibutuhake supaya bisa dilaksanakake.

7. Layanan ing situs web

  • Sampeyan ngakoni manawa situs web minangka mesin telusuran kanthi tujuan umum. Khusus, nanging tanpa watesan, Situs Web ngidini sampeyan nggoleki pirang-pirang situs web kanggo musik. Kajaba iku, Situs web minangka alat sing umum kanggo ngidini sampeyan ndownload file audio saka video lan audio saka papan liya ing Internet. Situs web mung bisa digunakake miturut undang-undang. Kita ora nyengkuyung, ngalahake, nyurung utawa ngidini nggunakake situs web sing uga nglanggar undang-undang.
  • Kita ora nyimpen Kiriman Panganggo kanggo wektu sing luwih suwe tinimbang wektu transitory kanggo menehi pangguna supaya bisa ndownload konten.

8. Fees

  • Sampeyan ngakoni manawa kita duwe hak kanggo ngisi layanan apa wae utawa kabeh layanan lan ngganti Fees saka wektu lan wektu miturut budi bicara. Yen ing wektu apa wae, sampeyan mungkasi hak nggunakake situs web amarga nglanggar Katentuan kasebut, sampeyan ora bakal entuk hak mbalekno bagean saka biaya sampeyan. Ing kabeh prekara liyane, biaya kasebut bakal diatur miturut aturan, syarat, syarat utawa perjanjian tambahan sing dikirim ing situs web lan/utawa dileksanakake dening agen penjualan utawa perusahaan pangolahan pembayaran, kaya-kaya dibenakake.

9. Kebijakan privasi

  • Kita nduwe Kebijakan Privasi sing kapisah lan gandhengane karo Ketentuan kasebut uga menehi jaminan marang Polisi Kebijakan. Kita duwe hak kanggo ngowahi Kebijakan Privasi sawayah-wayah kanthi ngirim amandemen kasebut ing situs web. Ora ana kabar liyane sing bisa diwartakake babagan pindaan kasebut. Sampeyan terus nggunakake situs web ing ngisor iki amandemen, sampeyan bakal nrima amandemen kasebut, ora preduli manawa sampeyan wis maca.

10. pratelan Hak Cipta

  • Kita ngurmati hak properti intelektual wong liya. Sampeyan bisa uga ora nglanggar hak cipta, merek dagang utawa hak informasi informasi properti saka pihak liya. Kita bisa uga mutusake mbusak salah sawijine Konten sing sampeyan duwe sebab kanggo nglanggar hak properti intelektual liyane lan bisa nggunakake panggunaan situs web yen sampeyan ngirim konten kaya kasebut.
  • DAFTAR INFRINGER DASAR. AS Bagean DASAR-DASAR DASAR-INFRINGEMENT KANGGO, ANAK DENGAN KANGGO NUNG KANGGURU MATERI KITA DIPANGGIH TIGA INGGAL-GAMPANG lan ING KOMPEKEN KANGGURAN DENGAN ANU-ANU TINDAKAN KONEKSI ING INGGRIS INGGRIS.
  • Sanajan kita ora tundhuk karo hukum Amerika Serikat, kita kanthi sukarela netepi Digital Copyright Milenium Copyright. Selaras karo Judhul 17, Bagean 512 (c) (2) Kode Amerika Serikat, yen sampeyan yakin manawa salah sawijining materi hak cipta sing dilanggar ing situs web, sampeyan bisa hubungi kita kanthi nggunakake formulir kontak.
  • Kabeh kabar sing ora ana gandhengane karo kita utawa ora ana ing ngisor ukum, ora bakal nampa tanggepan utawa tumindak ing kana. Pesan sing efektif babagan pelanggaran sing dituntut kudu dadi komunikasi tulis kanggo agen kita sing kalebu ing ngisor iki:
    • Identifikasi karya hak cipta sing dipercaya dilanggar. Mangga katrangan babagan pakaryan lan, yen bisa, kalebu salinan utawa lokasi (contone, URL) versi karya sing sah;
    • Ngenalake bahan sing dipercaya kanggo nglanggar lan lokasine utawa, kanggo asil telusuran, identifikasi referensi utawa tautan menyang materi utawa kegiatan sing ngaku wis nerak. Mangga katrangan materi lan wenehi URL utawa informasi liyane sing cocog kanggo ngidini kita nemokake materi kasebut ing situs web utawa ing Internet;
    • Informasi sing bakal ngidini kita ngubungi sampeyan, kalebu alamat, nomer telpon lan, yen kasedhiya, alamat e-mail sampeyan;
    • Pernyataan yen sampeyan duwe kapercayan kanthi becik manawa panggunaan materi sing diadu ora diwenehake dening sampeyan, agen utawa hukum sampeyan;
    • Pernyataan manawa informasi ing kabar kasebut akurat lan manawa sampeyan ngukum perjury manawa sampeyan duwe utawa duwe hak tumindak kanggo pihak sing duwe pakaryan sing dianggep dilanggar; lan
    • Tandha fisik utawa elektronik saka sing duwe hak cipta utawa wakil sing sah.
  • Yen Kiriman pangguna utawa asil telusuran menyang situs web sampeyan dibatalake miturut kabar babagan pelanggaran hak cipta sing diklaim, sampeyan bisa menehi kabar kontra, sing kudu dadi komunikasi ditulis kanggo agen kadhaptar ing ndhuwur lan kepuasan kanggo kita sing kalebu akeh ing ngisor iki:
    • Tandha fisik utawa elektronik sampeyan;
    • Identifikasi materi sing wis dicopot utawa akses sing wis dipateni lan lokasi ing endi materi ditampilake sadurunge dicopot utawa akses ora dipateni;
    • Pernyataan miturut paukuman manawa sampeyan duwe kapercayan kanthi becik manawa materi kasebut dicopot utawa dipateni minangka akibat saka kesalahan utawa salah nyasar materi sing bakal dicopot utawa dipateni;
    • Jeneng, alamat, nomer telpon, alamat email lan pernyataan sing sampeyan setuju karo hak ukum pengadilan ing alamat sing diwenehake, Anguilla lan lokasi (lokasi) ing endi pamilik hak cipta sing wis dianggep; lan
    • Pernyataan sing bakal sampeyan tampa jasa saka proses saka hak cipta hak cipta utawa agen.

11. Ngowahi Katentuan Iki

  • Kita duwe hak kanggo mbenake Katemtuan kasebut kapan wae kanthi ngirim Katentuan sing wis diowahi ing situs web. Ora ana kabar liyane sing bisa diwartakake babagan pindaan kasebut. Sampeyan bakal ngatasi manawa sampeyan nggunakake PELembutan LEMBUT WEBSITE GAMPIRAN KANGGO NAMPAK AKTIVITI KANGGURU, KABUPATEN ING SAK ING NGANGGO MUNGGUT.

12. Indikasi lan Rilis

  • Sampeyan sarujuk kanggo ngukum kita lan ora nglanggar saka kabeh kerusakan lan tuntutan lan biaya pihak katelu, kalebu biaya pengacara, saka panggunaan situs web lan/utawa nglanggar Ketentuan kasebut.
  • Yen sampeyan duwe pasulayan karo salah sawijining pangguna liyane utawa pihak katelu, sampeyan bakal ngeculake kita, pejabat, karyawan, agen lan penggantine hak saka tuntutan, tuntutan lan kerusakan (nyata lan akibat) saka saben jinis. utawa alam, dingerteni lan ora dingerteni, diduga lan ora dingerteni, dibeberke lan ora diwedharake, njedulake utawa ana hubungane karo musuhan lan/utawa situs web kasebut.

13. Penafian Jaminan lan watesan Tanggung Jawab

  • Waca SEKSYEN INI DIPANGGUHKE ING LIMITS ING AKU KANGGO ING UNDANG-UNDANG APLIKASI LAMPIRAN MAXIMUM UNDER UNDER-APLIKASI LUKIS (TAPI TANPA PUTRA).
  • Situs web bisa ngemot tautan menyang situs web pihak katelu sing ora ana saka kita. Kita ora nanggung tanggung jawab kanggo konten, kabijakan privasi, utawa praktik lan ora nggawe perwakilan utawa garansi babagan akurasi, katuntasan utawa kesahihan informasi sing ana ing situs web pihak katelu. Kita ora duwe hak utawa kemampuan kanggo ngowahi isi situs web pihak katelu. Sampeyan ngakoni manawa kita ora bakal tanggung jawab kanggo kabeh lan tanggung jawab sing ana ing panggunaan situs web pihak katelu.
  • Situs Web diwenehake "AS-IS" lan tanpa jaminan utawa syarat, nyatakake, tersirat utawa kukum. Kita khusus nglamar kabeh jaminan babar pisan saka bakul, fitness kanggo tujuan tartamtu, ora nglanggar, akurasi informasi, integrasi, interoperabilitas utawa rasa seneng sing sepi. Kita nolak jaminan kanggo virus utawa komponen mbebayani liyane karo situs web. Sawetara yurisdiksi ora ngidini penafian garansi sing diwenehake, mulane ing ukum kasebut, sawetara panemune sadurunge ora bisa ditrapake utawa diwatesi manawa ora ana hubungane karo jaminan sing diwenehake.
  • UNDER TANPA KANGGO NENGGALKE ING KANGGO UNDANG-UNDANG, KANGGO INGGRIS, ASAWA, KONSEP utawa ING GAMPANG (ING KENE ING NGETHIRI KANGGO ING ING KANGGO, INGKE ING ING DENGAN, ING ING NGANGGAL, TARIKH TENAGA DARI (i) GAMPANG, GAMPANG utawa INABILITI KANGGO INGGAL WEBSITE, (ii) KELUARUHAN ING ANTARA KONTEN ING ING WEBSITE, (iii) INTERRUPTION, GAMPANG, GAMPANG, GAMPANG ATAWA KOMUNITAS INGGULIS ATAWA LAMPIRAN (iv) TERMINASI SERVIS DENGAN AS. LIMITASI ING ING APA KANGGO DENGAN TINDAKAN DIGUNAKAN DUMADAKKE OLEH RASA DENGAN PERKHIDMATAN LAIN Utawa PRODUKS YANG DIPANGGIH utawa DIDANGKE ING ING INGGRIS DENGAN WEBSITE Sawetara JURISDI TINDAK SANGGUH ora mbatesi LIMITASI KANGGO, ING INI, ING JURISDICTIONS,
  • KITA NGANGGO WARRANT (()) LAMAN WEB ING AKU NATE INGGU-UNDANG-UNDANG utawa ING KAJIAN, (ii) LAMAN WEB AKU UNGGAL UNDANGGAL, KANGGO, INGGRIS, ATAWA ERROR-GRATIS, (iii) RESOLUSI AKU KANGGO DIGANGGUT SAIKI DIGUNAKAN WEBSITE Bakal Duwe AKU ACCURATE utawa RELIABLE, (iv) KATENANAN ANY PRODUK, SERVISES, INFORMASI, KONTEN UTAWA MATERI LAIN MENGAJAR INGGRUK LAMPIRAN ING ING AKU KANGGO, utawa (v) ANTARA KABUPATEN ING KAWIN.
  • SULIT KONTEN sing DIPANGGUH MENGGUNAKAN LAMPIRAN WEBSITE DIDANGKE ING DIRI SULIT LAN RISIKO. Sampeyan SAIKI TANGGUNGJAWAB KANGGO UNTUK APA KANGGO ING SISTEM KOMPUTER UTAWA UTAWA LUKISAN LAIN utawa KANGGIHAN DATA YANG RESOLUSI DARI KONTEN KANGGO
  • KANGGURAN SAIKI LAN KAKI GAMPANG INGKANG INGKANG KANGGO WANGSULANA ING WEBSITE ATAWA APA ANTARI GRIEVANCE LAIN dadi TERMINASI Gunakake ING WEBSITE. TANPA KANGGO ING KANGGO, ING KASUN NGGOLAH INGKAP MAXIMUM LENGKAP US ARIS ING ATAU KANGGO INGGRIS NGGOLAH ING TANGGALME $ 100.

14. Pertengkepan Hukum

  • Nganti maksimal hukum sing diidinake, Ketentuan iki uga ana tuntutan, panyebab tumindak, utawa perselisihan sing bisa kedadeyan ing antarane sampeyan lan kita, diatur dening hukum Anguilla tanpa nganggep konflik ketentuan hukum. UNTUK APA KANGGO YANG TANGGO DENGAN ING NGEBARKE US, Sampeyan KANGGO UNTUK SUBMIT lan KONSENTING ING JURISDICTION PERSONAL lan EKONOSI ING, lan VENE EKSEKUTIF KANGGO ING ANGUILLA. UNTUK APA KANGGO DENGAN KANGGO DENGAN AS MENGGALU, INGGU UU SUBMIT lan KONSEN UNTUK JURISDI TINDAKAN ING LAN KABEH KABEH MAJLIS ING ANGUILLA lan APA APLIKASI KENE ING NGANGGO. Sampeyan kene nolak hak kanggo golek papan liyane amarga forum sing ora cocog utawa ora cocog.
  • Sampeyan KANGGO ING ING GRATIS ING ING ING KANGGURU INDIVIDUATU lan BUKAN ING AKU PLAINTIFF utawa KANGGO GRATIS ING APA KANGGO JAWA KANGGO ATAWA TINDAKAN REPRESENTATIF.
  • Sampeyan sarujuk manawa minangka bagean saka pertimbangan kanggo syarat kasebut, sampeyan ora nolak hak sampeyan bisa nyoba menyang hakim kanggo nyoba apa perselisihan sing ana ing antarane kita yaiku utawa duwe hubungane karo istilah kasebut utawa situs web. Ketentuan kasebut bakal ditrapake sanajan ing kasus sing ana tagihan arbitrase utawa peruntukan liya saka bagean iki ditolak.

15. Sarat Umum

  • Katemtuan kasebut, sing disenengi saka wektu, dadi kabeh persetujuan ing antarane sampeyan lan kita lan luwih kabeh perjanjian sadurunge sampeyan lan kita ora bisa diowahi tanpa idin tinulis.
  • Gagal kanggo ngetrapake ketentuan Ketentuan iki ora bakal ditrapake minangka pengecualian panentu utawa hak.
  • Yen bagean saka Katentuan kasebut ditemtokake ora bener utawa ora bisa ditrapake miturut hukum sing ditrapake, mula panentu sing ora bener lan ora bisa dianggep bakal diganti karo panentu sing bener lan bisa ditindakake sing paling cocog karo maksud saka panentu asli lan sisa-sisa perjanjian kasebut bakal terus ditrapake.
  • Ora ana tujuan sing dimaksud, utawa ora bakal dianggep, kanggo menehi hak utawa obat kanggo pihak katelu.
  • Sarat iki ora ditugasake, bisa ditransfer utawa dilisensi dening sampeyan kajaba karo idin tinulis sadurunge, nanging bisa ditugasake utawa ditransfer dening kita tanpa watesan.
  • Sampeyan setuju manawa bisa menehi kabar kanthi e-mail, surat biasa, utawa kiriman menyang situs web.
  • Judhul bagean ing Katentuan kasebut mung kanggo penak lan ora duwe efek legal utawa kontrak.
  • Kaya sing digunakake ing Katentuan kasebut, istilah "kalebu" minangka ilustrasi lan ora diwatesi.
  • Yen persetujuan iki dijarwakake lan dileksanakake ing basa liyane saliyane Inggris lan ana konflik kaya terjemahan lan versi Inggris, versi Inggris bakal dikontrol.
HD Video Downloader
No limits!