See this site in your language:

Privasi

Selaras karo Katentuan Layanan Kita, dokumen iki nggambarake kepiye informasi babagan informasi pribadi sing ana gandhengane karo panggunaan situs web iki lan layanan sing ditawakake lan liwat ("Layanan"), kalebu informasi sing diwenehake nalika nggunakake.

Kita kanthi jelas lan mbatesi panggunaan Layanan kanggo wong diwasa luwih saka 18 taun utawa umur mayoritas yurisdiksi individu, sing luwih gedhe. Sapa umur iki dilarang nggunakake Layanan. Kita ora ngerti utawa ngumpulake informasi pribadhi utawa data saka wong sing durung tekan umur iki.

Data Diklumpukake

Nggunakake Layanan

Yen sampeyan ngakses Layanan, gunakake fungsi telusuran, ngowahi file utawa ndownload file, alamat IP sampeyan, negara asal lan informasi non-pribadi liyane babagan komputer utawa piranti (kayata panjaluk web, jinis browser, basa browser, referensi URL, sistem operasi lan tanggal lan wektu panjaluk) bisa direkam kanggo informasi file log, informasi lalu lintas sing dikumpulke lan yen ana salah informasi lan/utawa konten.

Informasi panggunaan

Kita bisa nyathet informasi babagan panggunaan Layanan kayata istilah telusuran, konten sing sampeyan akses lan download lan statistik liyane.

Konten sing diunggah

Sembarang konten sing sampeyan upload, ngakses utawa ngirim liwat Layanan bisa uga dikoleksi.

Korespondensasi

Kita bisa uga ngrekam rekaman apa wae lan sampeyan.

Cookie

Nalika nggunakake Layanan, kita bisa ngirim cookie menyang komputer kanthi unik kanggo sesi sesi browser sampeyan. Kita bisa nggunakake cookie lan sesi cookie sing terus-terusan.

Panganggone Data

Kita bisa nggunakake informasi kanggo nyedhiyani fitur tartamtu lan nggawe pengalaman pribadi ing Layanan. Sampeyan bisa uga nggunakake informasi kasebut kanggo ngoperasikake, njaga lan nambah fitur lan fungsi Layanan.

Kita nggunakake cookie, beacon web lan informasi liyane kanggo nyimpen informasi supaya sampeyan ora kudu ngetik maneh ing kunjungan ing mangsa ngarep, nyedhiyakake konten lan informasi pribadi, ngawasi efektifitas Layanan lan ngawasi metrik agregat kayata jumlah pengunjung lan tampilan kaca (kalebu digunakake kanggo ngawasi pengunjung saka afiliasi). Dheweke bisa uga digunakake kanggo nyedhiyakake pariwara target sing adhedhasar negara sampeyan lan informasi pribadhi liyane.

Kita bisa ngumpulake informasi pribadhi kanthi informasi pribadhi saka anggota lan pangguna liyane, lan mbukak informasi kasebut menyang pariwara lan pihak katelu liyane kanggo tujuan marketing lan promosi.

Kita bisa nggunakake informasi kanggo mbukak promosi, kontes, survey lan fitur lan acara liyane.

Keterangan Informasi

Kita bisa uga kudu ngeculake data tartamtu kanggo netepi kewajiban sah utawa supaya bisa ngetrapake Ketentuan Layanan lan perjanjian liyane. Kita uga bisa ngeculake data tartamtu kanggo nglindhungi hak, properti utawa safety kanggo kita, pangguna lan liya-liyane. Iki kalebu nyedhiyakake informasi kanggo perusahaan utawa organisasi liyane kaya polisi utawa panguwasa pemerintah kanggo tujuan nglindhungi utawa nuntut tumindak apa-apa sing ilegal, apa uga ora dituduhake ing Katentuan Layanan.

Yen sampeyan ngunggah, ngakses utawa ngirim materi sing ilegal utawa ora resmi kanggo utawa liwat Layanan, utawa sampeyan diduga nindakake kasebut, kita bisa ngirim kabeh informasi sing kasedhiya kanggo panguwasa sing relevan, kalebu pamilik hak cipta sing gegandhengan, tanpa notifikasi sampeyan.

Sekeliling

Nalika kita nggunakake pangayoman fisik, manajemen lan teknis sing aman kanggo ngamanake informasi, transmisi informasi liwat Internet ora aman lan ora bisa njamin utawa njamin keamanan informasi utawa konten sing dikirim menyang kita. Sembarang informasi utawa konten sing dikirim menyang kita wis rampung kanthi resiko.

HD Video Downloader
100% Work!